Η ιαφορά
στο πιάτο σας
DELTA MOREA
Συνεχίζουμε την παράδοση της οικογένειας, καλλιεργώντας και φροντίζοντας τα υπεραιωνόβια ελαιόδεντρα που μας άφησαν οι πρόγονοί μας.
Τα ελαιόδεντρά μας καλλιεργούνται με τον πιο παραδοσιακό τρόπο. Με σεβασμό στη φύση, στον τόπο μας, στην παράδοση.
Από τις καλύτερες άγουρες ελιές κορωνέικης ποικιλίας, οι οποίες συλλέγονται με προσοχή κάθε χρόνο το μήνα Νοέμβριο. Μεταφέρονται καθημερινά στο ελαιοτριβείο με ειδικές συνθήκες, ώστε ο καρπός να διατηρηθεί αναλλοίωτος και σε άριστη κατάσταση. Με ψυχρή έκθλιψη και μόνο με μηχανικές μεθόδους, παράγεται το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδό μας. Υψηλής διατροφικής αξίας και άριστων οργανοληπτικών χαρακτηριστικών.
Μια ξεχωριστή εμπειρία αισθήσεων, που αναδεικνύει και αναβαθμίζει όλα τα μαγειρικά δημιουργήματα.
Τα Βήματα της Παραγωγής
Συγκομιδή και μεταφορά
Καθαρισμός του καρπού
Σπάσιμο καρπού και δημιουργία πάστας
Μάλαξη πάστας
Διαχωρισμός ελαιολάδου
Αποθήκευση / Συσκευασία
Μέλι
100% ΑΓΝΟ, ΦΥΣΙΚΟ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Θυμάρι, έλατο, έλατο βανίλια, γενικής ανθοφορίας, πεύκο, πορτοκάλι, ρείκι.
Πετιμέζι
ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΤΩΝ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ
Παραδοσιακό προϊόν, 100% φυτικής προέλευσης, χωρίς συντηρητικά, χρωστικές ουσίες ή ζάχαρη. Το φυτικό μέλι.
Ελιές
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑΣ ΚΑΛΑΜΩΝ
Αυστηρή διαλογή, φτιαγμένες με τον παραδοσιακό τρόπο, χωρίς συντηρητικά.